Nutriční hodnoty (Houbové kuře v celerové a petrželové nati se šťávou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 211 kJ / 50 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| porce porce kuřete (měla jsem 4 stehna) | Kuře | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| houby (dala jsem masáky a lišky) | Hřib čerstvý | |
| svazek svazek celerové nati | Petržel nať čerstvá | |
| svazek svazek petrželové nati | Petržel nať čerstvá | |
| trochu trochu oleje na potření | Olej řepkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
| sůl | Sůl mořská |