Nutriční hodnoty (Dort mandarinkový s kytičkama a s alginátovým ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 8 672 kJ / 2 073 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 208,75 g |
| – nasycené | 135,00 g |
| – nenasycené | 71,10 g |
| –– mononenasycené | 66,00 g |
| –– polynenasycené | 5,10 g |
| ––– omega 3 | 0,78 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 653 mg |
| Sodík | 105 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 38,25 g |
| – cukry | 38,25 g |
| ––– laktóza | 14,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| šlehačka | Šlehačka 35% | |
| ztužovač | Ztužovač šlehačky | |
| 2 2 malé plechovky mandarinek | Mandarinka čerstvá | |
| potahová hmota K2 | Fondán | |
| potravinářské barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
| alginátové ovoce | Cukrářské zdobení | |
| kokos | Kokos strouhaný | |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 24 g |
| pudink malinový | Puding v prášku | |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| želé | Želatina vepřová |