Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort mandarinkový s kytičkama a s alginátovým ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie8 672 kJ /
2 073 kcal
Bílkoviny10,25 g
– z toho živočišné bílkoviny10,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky208,75 g
– nasycené135,00 g
– nenasycené71,10 g
–– mononenasycené66,00 g
–– polynenasycené5,10 g
––– omega 30,78 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 653 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy38,25 g
– cukry38,25 g
––– laktóza14,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
šlehačka Šlehačka 35%
ztužovač Ztužovač šlehačky
2 2 malé plechovky mandarinek Mandarinka čerstvá
potahová hmota K2 Fondán
potravinářské barvivo E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
alginátové ovoce Cukrářské zdobení
kokos Kokos strouhaný
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice Cukr bílý 24 g
pudink malinový Puding v prášku
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
želé Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.