Nutriční hodnoty (Rybízovo-jablečný koláč s tvarohem a pudingem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 196 kJ / 4 349 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 77,62 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,07 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,55 g | 
| Tuky | 142,73 g | 
| – nasycené | 39,50 g | 
| – nenasycené | 89,43 g | 
| –– mononenasycené | 66,30 g | 
| –– polynenasycené | 23,13 g | 
| ––– omega 3 | 5,86 g | 
| Vláknina | 37,95 g | 
| Cholesterol | 1,16 g | 
| Sodík | 550 mg | 
| Sůl | 1,80 g | 
| Sacharidy | 669,55 g | 
| – cukry | 386,80 g | 
| ––– laktóza | 0,40 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1,5 1,5 dcl hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 1,5 1,5 dcl hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru | Cukr bílý | 125 g | 
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g | 
| 6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml | 
| 1/2 1/2 vanilkového | ||
| 1/2 1/2 kokosového pudinku | Puding v prášku | |
| 2 2 nastrouhaná jablka | Jablko čerstvé | 300 g | 
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 1 1 kostka tvarohu | Tvaroh polotučný | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 3 lžíce 3 lžíce cukru moučka | Cukr bílý | 75 g | 
| hotový kokosovo-vanilkový pudink | Puding v prášku | |
| 0,5 0,5 l půl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 125 g | 
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g | 
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g | 
| 300-400 g 300-400 g rybízu na plech | Rybíz červený čerstvý | 350 g | 
| tuk na vytření plechu | Margarín | |
| kokos na vysypání | Kokos strouhaný |