Nutriční hodnoty (Polévka s kapio-hermelínovým masíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 667 kJ / 1 593 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 218,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 217,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
| Tuky | 77,88 g |
| – nasycené | 40,02 g |
| – nenasycené | 30,54 g |
| –– mononenasycené | 23,23 g |
| –– polynenasycené | 7,30 g |
| ––– omega 3 | 0,77 g |
| Vláknina | 1,45 g |
| Cholesterol | 378 mg |
| Sodík | 995 mg |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 4,14 g |
| – cukry | 2,44 g |
| ––– laktóza | 0,44 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g předního hovězího s kostí | Kost hovězí | 700 g |
| 1/2 1/2 květáku | Květák čerstvý | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 1/3 1/3 hermelínu | Hermelín | 33.33333432674408 g |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| několik několik zrnek celého koriandru | Koriandr semena | |
| několik několik zrnek nového koření | Nové koření | |
| několik několik zrnek černého pepře | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| maggi (nemusí být) | Polévkové koření tekuté | |
| 3,5 l 3,5 l vody | Voda | 3500 ml |