Nutriční hodnoty (Muffiny s jablky a ostružinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 12 018 kJ / 2 872 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,23 g |
Tuky | 98,28 g |
– nasycené | 15,99 g |
– nenasycené | 70,96 g |
–– mononenasycené | 22,29 g |
–– polynenasycené | 48,68 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 23,15 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 582 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 422,30 g |
– cukry | 213,83 g |
––– laktóza | 13,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
280 g 280 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 280 g |
1 lžíce 1 lžíce prášku do pečiva | Kypřící prášek | 15 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
115 g 115 g krupicového cukru | Cukr bílý | 115 g |
250 g 250 g jablek (oloupaných,na kostičky) | Jablko čerstvé | 250 g |
2 2 střední vejce | Vejce slepičí | 140 g |
250 ml 250 ml podmáslí | Podmáslí | 250 g |
6 lžic 6 lžic slunečnicového oleje nebo 85g rozpuštěného másla + na formu | Olej slunečnicový | 66 ml |
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 7 ml |
150 g 150 g ostružin | Ostružiny čerstvé | 150 g |
40 g 40 g hrubého třtinového cukru | Cukr třtinový | 40 g |