Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paprikové pikantní ragú se šťavnatým hovězím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 002 kJ /
1 434 kcal
Bílkoviny126,92 g
– z toho živočišné bílkoviny111,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,42 g
Tuky43,55 g
– nasycené8,01 g
– nenasycené34,47 g
–– mononenasycené28,58 g
–– polynenasycené5,89 g
––– omega 30,18 g
Vláknina27,83 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 555 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy81,77 g
– cukry58,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hovězího masa (falešná svíčková nebo roštěná) Hovězí kýta 500 g
5 5 čerstvých paprik Paprika červená čerstvá 750 g
300 g 300 g cherry rajčátek Rajčata cherry 300 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
1 ČL 1 ČL dijonské hořčice Hořčice dijonská 10 g
2 2 chilli paprička Chilli paprička čerstvá
3 Pl 3 Pl olivového oleje Olej olivový 33 ml
250 ml 250 ml bílého vína nebo vývaru Víno bílé suché 250 ml
sůl Sůl mořská
bazalka Bazalka čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.