Nutriční hodnoty (Paprikové pikantní ragú se šťavnatým hovězím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 002 kJ / 1 434 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,42 g |
| Tuky | 43,55 g |
| – nasycené | 8,01 g |
| – nenasycené | 34,47 g |
| –– mononenasycené | 28,58 g |
| –– polynenasycené | 5,89 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 27,83 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 555 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 81,77 g |
| – cukry | 58,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hovězího masa (falešná svíčková nebo roštěná) | Hovězí kýta | 500 g |
| 5 5 čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 750 g |
| 300 g 300 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| 1 ČL 1 ČL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 10 g |
| 2 2 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 3 Pl 3 Pl olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 250 ml 250 ml bílého vína nebo vývaru | Víno bílé suché | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |