Nutriční hodnoty (Variace na indické sabdží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 523 kJ / 1 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,42 g |
Tuky | 14,89 g |
– nasycené | 9,35 g |
– nenasycené | 3,76 g |
–– mononenasycené | 3,04 g |
–– polynenasycené | 0,72 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 12,63 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 952 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 221,17 g |
– cukry | 8,81 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
250 g 250 g těstovinové rýže | Těstoviny pšeničné | 250 g |
100 g 100 g taveného sýra | Sýr tavený | 100 g |
několik lžic několik lžic smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
kurkuma | Kurkuma mletá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská |