Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Variace na indické sabdží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 523 kJ /
1 320 kcal
Bílkoviny69,42 g
– z toho živočišné bílkoviny35,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,42 g
Tuky14,89 g
– nasycené9,35 g
– nenasycené3,76 g
–– mononenasycené3,04 g
–– polynenasycené0,72 g
––– omega 30,37 g
Vláknina12,63 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 952 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy221,17 g
– cukry8,81 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
250 g 250 g těstovinové rýže Těstoviny pšeničné 250 g
100 g 100 g taveného sýra Sýr tavený 100 g
několik lžic několik lžic smetany Smetana kravská sladká 12%
čerstvý koriandr Koriandr listy čerstvé
mletý kmín Kmín mletý
kurkuma Kurkuma mletá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.