Nutriční hodnoty (Variace na indické sabdží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 523 kJ / 1 320 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,42 g |
| Tuky | 14,89 g |
| – nasycené | 9,35 g |
| – nenasycené | 3,76 g |
| –– mononenasycené | 3,04 g |
| –– polynenasycené | 0,72 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 12,63 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 952 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 221,17 g |
| – cukry | 8,81 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 250 g 250 g těstovinové rýže | Těstoviny pšeničné | 250 g |
| 100 g 100 g taveného sýra | Sýr tavený | 100 g |
| několik lžic několik lžic smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
| čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| kurkuma | Kurkuma mletá | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| sůl | Sůl mořská |