Nutriční hodnoty (Karbanátky z patizonu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 042 kJ / 1 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 114,31 g |
– nasycené | 53,42 g |
– nenasycené | 57,60 g |
–– mononenasycené | 41,83 g |
–– polynenasycené | 15,77 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 434 mg |
Sodík | 2,98 g |
Sůl | 7,21 g |
Sacharidy | 14,90 g |
– cukry | 4,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 celý patizon nebo 1/2 patizonu | Patizon čerstvý | |
10 dkg 10 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
15 dkg 15 dkg gothaje nebo jiné uzeniny | Měkký salám | 150 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná |