Nutriční hodnoty (Květáková sýrová)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 087 kJ / 260 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
| Tuky | 4,62 g |
| – nasycené | 3,08 g |
| – nenasycené | 1,21 g |
| –– mononenasycené | 1,00 g |
| –– polynenasycené | 0,21 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 8,95 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 391 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 34,20 g |
| – cukry | 8,30 g |
| ––– laktóza | 0,58 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 menší květák (nebo 1/2 většího) | Květák čerstvý | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 3 trojúhelníčky 3 trojúhelníčky taveného sýra | Sýr tavený | 36 g |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |