Nutriční hodnoty (Kadeřavý salát s mozzarellou, jogurty, mrkví a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 206 kJ / 1 005 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,90 g |
Tuky | 55,54 g |
– nasycené | 21,88 g |
– nenasycené | 23,96 g |
–– mononenasycené | 18,89 g |
–– polynenasycené | 5,07 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 3,50 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,49 g |
Sacharidy | 38,45 g |
– cukry | 29,50 g |
––– laktóza | 22,42 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velký kadeřavý salát | Salát hlávkový čerstvý | |
125 g 125 g Mozzarelly | Mozzarella kravská | 125 g |
2 kelímky 2 kelímky bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 400 ml |
1 PL 1 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 cm 2 cm nastrouhaného čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
špetka špetka kari koření | Kari | |
šťáva z 1 citrónu | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
3-4 3-4 uvařená vejce natvrdo | Vejce slepičí | 245 g |