Nutriční hodnoty (Kadeřavý salát s mozzarellou, jogurty, mrkví a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 206 kJ / 1 005 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,90 g |
| Tuky | 55,54 g |
| – nasycené | 21,88 g |
| – nenasycené | 23,96 g |
| –– mononenasycené | 18,89 g |
| –– polynenasycené | 5,07 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 3,50 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 1,13 g |
| Sůl | 2,49 g |
| Sacharidy | 38,45 g |
| – cukry | 29,50 g |
| ––– laktóza | 22,42 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velký kadeřavý salát | Salát hlávkový čerstvý | |
| 125 g 125 g Mozzarelly | Mozzarella kravská | 125 g |
| 2 kelímky 2 kelímky bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 400 ml |
| 1 PL 1 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 cm 2 cm nastrouhaného čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| špetka špetka kari koření | Kari | |
| šťáva z 1 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 3-4 3-4 uvařená vejce natvrdo | Vejce slepičí | 245 g |