Nutriční hodnoty (Koule v omáčkové kapustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 371 kJ / 328 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,11 g |
| Tuky | 2,30 g |
| – nasycené | 0,97 g |
| – nenasycené | 1,21 g |
| –– mononenasycené | 0,26 g |
| –– polynenasycené | 0,95 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 22,27 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 286 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 55,83 g |
| – cukry | 19,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého masa-mix | ||
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 350 g |
| 1 lžíce 1 lžíce dobrého kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
| 2 lžíce 2 lžíce bylinek jaké kdo rád | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce koření na mletá masa | Provensálské koření | 15 g |
| 1 1 vrchovatá lžíce hladké mouky a ještě na obalení koulí | Mouka pšeničná hladká | |
| 1/2 1/2 masoxu | Bujón hovězí | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |