Nutriční hodnoty (Ravioli jako lasagne s dýní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 274 kJ / 1 739 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,84 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,69 g |
| Tuky | 90,54 g |
| – nasycené | 55,22 g |
| – nenasycené | 31,26 g |
| –– mononenasycené | 26,79 g |
| –– polynenasycené | 4,47 g |
| ––– omega 3 | 1,45 g |
| Vláknina | 51,61 g |
| Cholesterol | 302 mg |
| Sodík | 2,82 g |
| Sůl | 5,88 g |
| Sacharidy | 120,92 g |
| – cukry | 50,20 g |
| ––– laktóza | 24,37 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balíček 1 balíček čerstvých nevařených ravioly ( asi 32 ks ) plněných masem nebo jakoukoli jinou náplňí | ||
| 5 lžic 5 lžic strouhaného sýru na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% | 75 g |
| 3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
| asi 700 g 700 g oranžové dýně | Dýně čerstvá | 700 g |
| 250 ml 250 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 150 g 150 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 500 g 500 g mangoldu ( môže byť aj špenát ) | Mangold | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sekané šalvěje | Šalvěj čerstvá | 30 g |
| bílý pepř mletý | Pepř bílý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
| olej | Olej řepkový |