Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemná houbová omáčka s vinnou klobáskou k těstovinám)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 908 kJ /
695 kcal
Bílkoviny44,88 g
– z toho živočišné bílkoviny44,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky51,53 g
– nasycené28,06 g
– nenasycené17,15 g
–– mononenasycené11,80 g
–– polynenasycené5,35 g
––– omega 30,28 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 425 mg
Sodík 2,15 g
Sůl5,08 g
Sacharidy12,95 g
– cukry6,60 g
––– laktóza6,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200-250 g 200-250 g těstovin Těstoviny pšeničné 225 g
2 hrsti 2 hrsti čerstvých hub (mražených) Hřib čerstvý
200 g 200 g vinné klobásy Klobása vinná 200 g
4 plátky 4 plátky slaniny Špek
150 ml 150 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 150 ml
2 lžíce 2 lžíce parmazánu Parmezán 30 g
parmazán na posypání Parmezán
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
2 snítky 2 snítky tymiánu Tymián sušený
1 svazek 1 svazek zelené petrželky Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.