Nutriční hodnoty (Jemná houbová omáčka s vinnou klobáskou k těstovinám)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 908 kJ / 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 51,53 g |
– nasycené | 28,06 g |
– nenasycené | 17,15 g |
–– mononenasycené | 11,80 g |
–– polynenasycené | 5,35 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 425 mg |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,08 g |
Sacharidy | 12,95 g |
– cukry | 6,60 g |
––– laktóza | 6,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200-250 g 200-250 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 225 g |
2 hrsti 2 hrsti čerstvých hub (mražených) | Hřib čerstvý | |
200 g 200 g vinné klobásy | Klobása vinná | 200 g |
4 plátky 4 plátky slaniny | Špek | |
150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
2 lžíce 2 lžíce parmazánu | Parmezán | 30 g |
parmazán na posypání | Parmezán | |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
2 snítky 2 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
1 svazek 1 svazek zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |