Nutriční hodnoty (Škvarkové pagáčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 199 kJ / 4 111 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 55,96 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,00 g |
| Tuky | 233,82 g |
| – nasycené | 92,62 g |
| – nenasycené | 124,39 g |
| –– mononenasycené | 100,51 g |
| –– polynenasycené | 23,88 g |
| ––– omega 3 | 1,70 g |
| Vláknina | 16,60 g |
| Cholesterol | 747 mg |
| Sodík | 1,20 g |
| Sůl | 2,70 g |
| Sacharidy | 384,30 g |
| – cukry | 27,50 g |
| ––– laktóza | 12,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 125 ml 125 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 125 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 150 ml 150 ml mléka (na kvásek) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 250 g 250 g škvarků | Škvarky | 250 g |
| 1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
| hrubá sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín |