Nutriční hodnoty (Bulharská kapusta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 947 kJ / 943 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,01 g |
| Tuky | 13,95 g |
| – nasycené | 3,30 g |
| – nenasycené | 6,99 g |
| –– mononenasycené | 5,53 g |
| –– polynenasycené | 1,47 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 22,13 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 376 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 91,38 g |
| – cukry | 14,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřového masa | Vepřová kýta | 400 g |
| 1/2 kg 1/2 kg kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 500 g |
| 6 6 větších brambor | Brambor zimní | 300 g |
| cibuli | Cibule čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| 1,5-2 lžíce 1,5-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 17.5 g |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |