Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srnčí ragú od Sofie)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 397 kJ /
1 051 kcal
Bílkoviny158,79 g
– z toho živočišné bílkoviny147,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,04 g
Tuky4,31 g
– nasycené1,39 g
– nenasycené2,07 g
–– mononenasycené0,69 g
–– polynenasycené1,38 g
––– omega 30,00 g
Vláknina35,95 g
Cholesterol 353 mg
Sodík 1,07 g
Sůl2,46 g
Sacharidy47,14 g
– cukry25,72 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3/4 kg 3/4 kg srnčího masa Srnec kýta 750 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 celer Celer bulva čerstvá 540 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku koření Divočina Nové koření mleté
2 dcl 2 dcl vody Voda 200 ml
1/2 dcl 1/2 dcl octa Ocet lihový 50 ml
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
olej Olej řepkový
2 dcl 2 dcl červeného vína Víno červené suché 200 ml
1 1 rajčatový protlak Protlak rajčatový
1 lžíce 1 lžíce šípkové marmelády Marmeláda šípková 15 g
1 konzerva 1 konzerva sterilovaných červených fazolí Fazole červená ledvina sterilované

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.