Nutriční hodnoty (Srnčí ragú od Sofie)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 397 kJ / 1 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 158,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 147,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,04 g |
Tuky | 4,31 g |
– nasycené | 1,39 g |
– nenasycené | 2,07 g |
–– mononenasycené | 0,69 g |
–– polynenasycené | 1,38 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 35,95 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,46 g |
Sacharidy | 47,14 g |
– cukry | 25,72 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3/4 kg 3/4 kg srnčího masa | Srnec kýta | 750 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku koření Divočina | Nové koření mleté | |
2 dcl 2 dcl vody | Voda | 200 ml |
1/2 dcl 1/2 dcl octa | Ocet lihový | 50 ml |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
olej | Olej řepkový | |
2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
1 1 rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
1 lžíce 1 lžíce šípkové marmelády | Marmeláda šípková | 15 g |
1 konzerva 1 konzerva sterilovaných červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované |