Nutriční hodnoty (Jahodovo-smetanové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 012 kJ / 2 632 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 66,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,12 g |
| Tuky | 104,59 g |
| – nasycené | 47,10 g |
| – nenasycené | 40,28 g |
| –– mononenasycené | 32,26 g |
| –– polynenasycené | 8,02 g |
| ––– omega 3 | 0,86 g |
| Vláknina | 12,70 g |
| Cholesterol | 1,73 g |
| Sodík | 862 mg |
| Sůl | 2,24 g |
| Sacharidy | 330,10 g |
| – cukry | 219,10 g |
| ––– laktóza | 19,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| mléko na zředění (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 2 kelímky 2 kelímky kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 500 ml |
| 1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
| 1 1 želatinový ztužovač | Ztužovač želatinový | |
| práškový cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
| 410 g 410 g jahod (v konzervě) | Jahody čerstvé | 410 g |
| 1 1 jahodový pudink | Puding v prášku | |
| 3 lžičky 3 lžičky cukru krystal | Cukr bílý | 18 g |
| šťáva z konzervy konzervy jahod | Jahody čerstvé |