Nutriční hodnoty (Okurková omáčka s masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 980 kJ / 951 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 133,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 131,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,13 g |
| Tuky | 39,05 g |
| – nasycené | 9,41 g |
| – nenasycené | 18,78 g |
| –– mononenasycené | 15,25 g |
| –– polynenasycené | 3,53 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 977 mg |
| Sodík | 564 mg |
| Sůl | 1,13 g |
| Sacharidy | 15,70 g |
| – cukry | 4,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 5 sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | |
| 500 g 500 g masa (vepřové nebo hovězí) | Vepřová kýta | 500 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 3 3 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |