Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí guláš s těstovinami

Po celém světě je treska obecná velmi oblíbená pro své chutné jemné maso. Většinou se ještě na moři zpracovává jako mražené filé, které je pak možné doma upravit na mnoho způsobů. Ochutnejte tedy tuto netradiční úpravu v podobě guláše.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

7. 9. 2023 17:35

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 504 kJ / 838 kcal
Bílkoviny112,53 g
Tuky20,16 g
Vláknina14,21 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 1,11 g
Sůl2,50 g
Sacharidy45,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

8. 9. 2023 11:27

Marie Svarcova: děkuji moc:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

8. 9. 2023 10:05

RubyRom: :-) skvělé - moc děkuji, jsi šikovná - nemám pochyb :-K

RubyRom RubyRom

8. 9. 2023 09:05

Je to treska a ano vymýšlím si, ráda improvizuji. :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

8. 9. 2023 07:42

:-)<3:yes::yes: Vypadá skvěle - to jsi vymyslela sama ? zajímá mě prosím jaká to je ryba -pěkné vysoké kousky - nádhera :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso, cibule, olej, paprika, rajče, pórek, protlak rajčatový, sůl, pepř mletý, paprika sušená uzená, koření gulášové, vývar masový

TopRecepty.cz

Rybí guláš s těstovinami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wp0Dm