Nutriční hodnoty (Nepečený jablíčkový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 236 kJ / 1 251 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,32 g |
| Tuky | 2,84 g |
| – nasycené | 1,01 g |
| – nenasycené | 1,23 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 1,13 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 20,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 32 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 293,00 g |
| – cukry | 220,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g nakrájených jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 2 2 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku | |
| 0,5 l 0,5 l vody | Voda | 500 ml |
| citronová šťáva (podle chuti) | Šťáva z citrónu | |
| 220-240 g 220-240 g piškotů (1 sáček) | Piškoty | 230 g |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| vanilkový cukr (podle chuti) | Cukr vanilkový |