Nutriční hodnoty (Nepečený jablíčkový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 236 kJ / 1 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,32 g |
Tuky | 2,84 g |
– nasycené | 1,01 g |
– nenasycené | 1,23 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 1,13 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 20,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 293,00 g |
– cukry | 220,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g nakrájených jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
2 2 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku | |
0,5 l 0,5 l vody | Voda | 500 ml |
citronová šťáva (podle chuti) | Šťáva z citrónu | |
220-240 g 220-240 g piškotů (1 sáček) | Piškoty | 230 g |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
vanilkový cukr (podle chuti) | Cukr vanilkový |