Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z oranžové dýně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 101 kJ /
741 kcal
Bílkoviny27,29 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,61 g
Tuky10,23 g
– nasycené2,77 g
– nenasycené4,55 g
–– mononenasycené3,17 g
–– polynenasycené1,37 g
––– omega 30,03 g
Vláknina27,35 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 196 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy123,50 g
– cukry18,43 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g oranžové dýně Dýně čerstvá 500 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce kurkumy Kurkuma mletá 15 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
kopr Kopr nať čerstvý
100 g 100 g dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 100 g
olej Olej řepkový
1 1 vajce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.