Nutriční hodnoty (Polévka z oranžové dýně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 101 kJ / 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,61 g |
Tuky | 10,23 g |
– nasycené | 2,77 g |
– nenasycené | 4,55 g |
–– mononenasycené | 3,17 g |
–– polynenasycené | 1,37 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 27,35 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 196 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 123,50 g |
– cukry | 18,43 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g oranžové dýně | Dýně čerstvá | 500 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce kurkumy | Kurkuma mletá | 15 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
100 g 100 g dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 100 g |
olej | Olej řepkový | |
1 1 vajce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská |