Nutriční hodnoty (Pečené brambory s oranžovou dýní a bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 483 kJ / 2 027 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,62 g |
| Tuky | 128,22 g |
| – nasycené | 9,08 g |
| – nenasycené | 112,79 g |
| –– mononenasycené | 79,16 g |
| –– polynenasycené | 33,64 g |
| ––– omega 3 | 10,35 g |
| Vláknina | 29,68 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 74 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 180,90 g |
| – cukry | 10,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 1 kg 1 kg oranžové dýně( pôvodný recept uvádza hokkaido ) | ||
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 2 lžičky 2 lžičky majoránky | Majoránka sušená | 14 g |
| 2 lžičky 2 lžičky oregána | Oregano sušené | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička provensálského koření | Provensálské koření | 5 g |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |