Nutriční hodnoty (Autentické špagety carbonara podle Emanuela)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 233 kJ / 1 012 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 73,10 g |
– nasycené | 24,13 g |
– nenasycené | 35,17 g |
–– mononenasycené | 22,15 g |
–– polynenasycené | 13,02 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 3,10 g |
Sůl | 5,90 g |
Sacharidy | 6,51 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400-500 g 400-500 g špaget | Špagety pšeničné | 450 g |
150 g 150 g pancetty (nebo anglické slaniny) | Pancetta | 150 g |
8 8 žloutků | Vaječný žloutek | 184 g |
4 lžíce 4 lžíce pecorina | Pecorino | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |