Nutriční hodnoty (Dušená vepřová roláda s paprikovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 793 kJ / 1 862 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 200,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 198,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 107,69 g |
| – nasycené | 48,27 g |
| – nenasycené | 51,63 g |
| –– mononenasycené | 44,19 g |
| –– polynenasycené | 7,45 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 448 mg |
| Sodík | 2,88 g |
| Sůl | 6,93 g |
| Sacharidy | 20,80 g |
| – cukry | 16,53 g |
| ––– laktóza | 8,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 800 g |
| 1 balíček 1 balíček šunkové pěny | ||
| 100-150 g 100-150 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 125 g |
| 50-100 g 50-100 g anglické slaniny vcelku | Anglická slanina | 75 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| pórek na celou šířku roládového plátu | Pórek čerstvý | |
| 1 1 lahůdkovou cibulku | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 masox (nemusí být) | Bujón hovězí | |
| zázvor | Zázvor sušený | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| sádlo na opečení rolády | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská |