Nutriční hodnoty (Podzimní jablíčkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 719 kJ / 3 996 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 133,75 g |
| – nasycené | 12,00 g |
| – nenasycené | 114,85 g |
| –– mononenasycené | 80,25 g |
| –– polynenasycené | 34,60 g |
| ––– omega 3 | 10,28 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 170 mg |
| Sůl | 0,73 g |
| Sacharidy | 632,05 g |
| – cukry | 272,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 0,5 sáčku 0,5 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru moučka | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| jablka | Jablko čerstvé | |
| 2 2 skořicové cukry | Cukr skořicový | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový |