Nutriční hodnoty (Dýňová nádivka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 7 257 kJ / 1 734 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,70 g |
| Tuky | 63,26 g |
| – nasycené | 15,80 g |
| – nenasycené | 29,65 g |
| –– mononenasycené | 23,30 g |
| –– polynenasycené | 6,35 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 23,60 g |
| Cholesterol | 1,75 g |
| Sodík | 4,43 g |
| Sůl | 10,27 g |
| Sacharidy | 146,00 g |
| – cukry | 18,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g žluté dýně | Dýně čerstvá | 500 g |
| 4 4 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 172 g |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 300 g 300 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 300 g |
| trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |