Nutriční hodnoty (Vykoštěná kuřecí stehna dušená v zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 437 kJ / 1 778 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,85 g |
| Tuky | 107,73 g |
| – nasycené | 31,16 g |
| – nenasycené | 70,24 g |
| –– mononenasycené | 52,07 g |
| –– polynenasycené | 18,17 g |
| ––– omega 3 | 1,40 g |
| Vláknina | 81,19 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 1,95 g |
| Sůl | 4,37 g |
| Sacharidy | 56,01 g |
| – cukry | 27,74 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vykoštěných kuřecích stehen | Kuře stehno s kůží | 500 g |
| 1/4 1/4 nakrájené malé kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 1 1 nastrouhaná mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 2 cm 2 cm nakrájeného pórku | Pórek čerstvý | |
| 1/4 1/4 nastrouhaného malého celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 3 řapíky 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
| 1-2 cm 1-2 cm čerstvého zázvoru (nastrouhaný) | Zázvor čerstvý | |
| 1,5 1,5 kávové lžičky koření PIRI-PIRI (chilli, cibule, paprika, pepř, česnek, mořská sůl, kerblík) koření je pikantní mírně ostré | Koření Argentina | |
| podle chuti sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 polévkové lžíce citronového oleje | Olej citronový | |
| 1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |