Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzské bagety)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 729 kJ /
1 847 kcal
Bílkoviny60,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,05 g
Tuky10,17 g
– nasycené2,09 g
– nenasycené6,09 g
–– mononenasycené1,05 g
–– polynenasycené5,03 g
––– omega 30,50 g
Vláknina16,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy370,68 g
– cukry30,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
2 2 zarovnané lžičky soli Sůl mořská
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
300 g 300 g vlažné vody (300-310 g) Voda 300 ml
17 g 17 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 17 g
trochu trochu oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.