Nutriční hodnoty (Francouzské bagety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 729 kJ / 1 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,05 g |
Tuky | 10,17 g |
– nasycené | 2,09 g |
– nenasycené | 6,09 g |
–– mononenasycené | 1,05 g |
–– polynenasycené | 5,03 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 16,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 370,68 g |
– cukry | 30,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
2 2 zarovnané lžičky soli | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
300 g 300 g vlažné vody (300-310 g) | Voda | 300 ml |
17 g 17 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 17 g |
trochu trochu oleje | Olej řepkový |