Nutriční hodnoty (Francouzské bagety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 729 kJ / 1 847 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,05 g |
| Tuky | 10,17 g |
| – nasycené | 2,09 g |
| – nenasycené | 6,09 g |
| –– mononenasycené | 1,05 g |
| –– polynenasycené | 5,03 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 16,36 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 370,68 g |
| – cukry | 30,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 2 2 zarovnané lžičky soli | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 300 g 300 g vlažné vody (300-310 g) | Voda | 300 ml |
| 17 g 17 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 17 g |
| trochu trochu oleje | Olej řepkový |