Nutriční hodnoty (Teplý bramborový salát II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 682 kJ / 880 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,42 g |
| Tuky | 33,91 g |
| – nasycené | 2,38 g |
| – nenasycené | 29,51 g |
| –– mononenasycené | 20,86 g |
| –– polynenasycené | 8,65 g |
| ––– omega 3 | 2,76 g |
| Vláknina | 21,35 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 123,53 g |
| – cukry | 42,08 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g neloupaných brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 2-3 2-3 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 172.5 g |
| 100 ml 100 ml octa | Ocet lihový | 100 ml |
| 1 PL 1 PL cukru podle chuti | Cukr bílý | 25 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| špetka špetka červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
| pepř | Pepř černý |