Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pařížské rohlíčky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 12. 2009 10:38

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie18 916 kJ / 4 521 kcal
Bílkoviny54,20 g
Tuky286,63 g
Vláknina23,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 649 mg
Sůl1,48 g
Sacharidy419,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

jarda Kadic

18. 12. 2015 20:21

Monika: uložit v chladné místnosti,kde není suchý vzduch;-)

magdalenka

18. 12. 2015 20:00

Monika: podľa mňa zmäknú po nanesení krému...

Monika

18. 12. 2015 19:53

prosím o pomoc upekla jsem rohlicky a mam je tvrde jako šutr co s tím mmohu udělat ze začátku byli měkoučké a ted jsou tvrde nechapu proč dekuji za radu

tejaja

19. 12. 2013 09:04

Jana: to znamená, že si postavíš na sporák vodu v hrnci, privedieš k varu, stíšiš oheň, aby to nevrelo, voda bude ti robiť paru, na hrniec postavíš misu, v ktorej šľaháš sneh , pridáš cukor a šľaháš ďalej, kým sa ti nevytvorí hustá pena. ;-)

Jana

19. 12. 2013 09:00

Co prosím znamená šleháme nad párou? Děkuji.

Libuše Martišovská

14. 12. 2012 08:31

Mám podobný recept, místo mouky a prášku do pečiva dávám ale hrst strouhanky, a krém : 200 g másla
1 šlehačka
1,5 čokolády na vaření
Jsou úžasné, peču na papíře

Veronika

10. 12. 2012 17:45

chci se jen zeptat kolik rohlicku je z jedne davky??dekuji
;-)

Hana

17. 12. 2010 20:01

Díky za odpověď. Příště zkusím znovu, odradit se nenechám.
Vypadají lákavě a určitě budou výborné. Tentokrát naplním
to, co mi zbylo, a to co se rozlomilo, už je stejně fuč, děti
to sluply jen tak. Všem pěkné vánoce.

Betyna

17. 12. 2010 19:52

Nejlepší je koupit teflonové podložky, mívají je v akci Lidl za cca 40,- Kč. Pokud nemáš podložku, poradím tip který dělají cukrářky: pečou na pečícím papíře, po upečení jsou sice rohlíčky přichycené, ale otočí to celé i s papírem naopak, papír mírně navlhčí a ono se to samo za chvilku pustí (určitý čas jsem dělala technologa stravování).

Hana

17. 12. 2010 19:32

Nechtěly se mě vůbec pustit plechu. Spoustu se jich rozlomilo,
plech byl vymazán dostatečně. Poraďte,kde se stala chyba.
Pekařka jsem docela zkušená, ale nepovedly se.Díky za odpověď.

Alena

2. 4. 2010 13:47

aha dekuji za odpoved ted to zrovna delam

noca2

29. 3. 2010 14:37

přepustit znamena že rozpustit nesmi to salko vřít

Alena

29. 3. 2010 14:19

pardon prepustit

Alena

29. 3. 2010 14:18

recept vypada dobre a chci ho udelat dceri na prijmani tak proto se ptam na to pripustit

Alena

29. 3. 2010 14:17

chtela jsem se jenom zeptat co to znamena prepustit to mam jako to salko s tou cokoladou a cukrem uvarit ?dekuji za odpoved a zdravim Alena

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: paříšské rohlíčky pariske rohlicky rohlíčky krém na pařížské rohlíčky rohlíčky recept stříkané rohličky pařížský rohlíček parížske rožky rohlíčky z bílků pařížské pařížské rohlíčky s krémem rohlíčky s pařížským krémem parizke rohlicky ořechové rohlíčky pařížské pariske rozky pařížské cukroví ořechové rohlíčky s pařížským krémem recept na rohlicky pařížské rohlíčky krém pařířské rohlíčky

Suroviny: bílek, cukr moučkový, ořechy, mouka polohrubá, kypřící prášek, salko, čokoláda, cukr moučkový, kakao, tuk

TopRecepty.cz

Pařížské rohlíčky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ROnE