Nutriční hodnoty (Hříšné čokolády)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 672 kJ / 1 595 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,04 g |
| Tuky | 84,03 g |
| – nasycené | 40,52 g |
| – nenasycené | 33,31 g |
| –– mononenasycené | 27,00 g |
| –– polynenasycené | 6,31 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 18,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 67 mg |
| Sůl | 0,09 g |
| Sacharidy | 188,50 g |
| – cukry | 180,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 300 g |
| 30 g 30 g margarínu | Margarín | 30 g |
| 3 3 polévkové lžíce nasekaných lískových ořechů ( mandlí) | Lískový ořech | |
| 1/2 1/2 vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
| 1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
| 1 1 kávová lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| 2-3 2-3 polévkové lžíce strouhaného kokosu | Kokos strouhaný | |
| 1/4 1/4 vanilkového pudinku | Puding v prášku | 10 g |
| marmeláda | Marmeláda jahodová | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |