Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie6 684 kJ /
1 597 kcal
Bílkoviny66,44 g
– z toho živočišné bílkoviny52,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,57 g
Tuky114,82 g
– nasycené60,61 g
– nenasycené48,23 g
–– mononenasycené39,72 g
–– polynenasycené8,52 g
––– omega 30,87 g
Vláknina20,44 g
Cholesterol 370 mg
Sodík 310 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy67,88 g
– cukry18,20 g
––– laktóza6,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 velké brambory Brambor zimní 200 g
300 g 300 g mletého masa Vepřový ořez 300 g
polohrubá mouka (možno vynechat) Mouka pšeničná polohrubá
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
200 g 200 g špenátu (čerstvého) Špenát čerstvý 200 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.