Nutriční hodnoty (Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 6 684 kJ / 1 597 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,57 g |
Tuky | 114,82 g |
– nasycené | 60,61 g |
– nenasycené | 48,23 g |
–– mononenasycené | 39,72 g |
–– polynenasycené | 8,52 g |
––– omega 3 | 0,87 g |
Vláknina | 20,44 g |
Cholesterol | 370 mg |
Sodík | 310 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 67,88 g |
– cukry | 18,20 g |
––– laktóza | 6,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
300 g 300 g mletého masa | Vepřový ořez | 300 g |
polohrubá mouka (možno vynechat) | Mouka pšeničná polohrubá | |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
olej | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
200 g 200 g špenátu (čerstvého) | Špenát čerstvý | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |