Nutriční hodnoty (Bábovka perníkovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 030 kJ / 3 592 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,96 g |
Tuky | 155,39 g |
– nasycené | 24,20 g |
– nenasycené | 114,70 g |
–– mononenasycené | 82,35 g |
–– polynenasycené | 32,35 g |
––– omega 3 | 8,34 g |
Vláknina | 26,55 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 573 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 450,80 g |
– cukry | 229,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
200 g 200 g cukr moučka | Cukr bílý | 200 g |
250 g 250 g polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1/2 skleničky 1/2 skleničky oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
trochu trochu vlažné vody | Voda | |
3 PL 3 PL rybízové marmelády (švestkové povidla) | Marmeláda z červeného rybízu | 45 g |
3 PL 3 PL kakaa | Kakao prášek | 75 g |
1 PL 1 PL koření do perníku | Perníkové koření | 15 g |
rum | Rum | |
hrozinky | Rozinky |