Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka perníkovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 030 kJ /
3 592 kcal
Bílkoviny84,36 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,96 g
Tuky155,39 g
– nasycené24,20 g
– nenasycené114,70 g
–– mononenasycené82,35 g
–– polynenasycené32,35 g
––– omega 38,34 g
Vláknina26,55 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 573 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy450,80 g
– cukry229,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
200 g 200 g cukr moučka Cukr bílý 200 g
250 g 250 g polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1/2 skleničky 1/2 skleničky oleje Olej řepkový 100 ml
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
trochu trochu vlažné vody Voda
3 PL 3 PL rybízové marmelády (švestkové povidla) Marmeláda z červeného rybízu 45 g
3 PL 3 PL kakaa Kakao prášek 75 g
1 PL 1 PL koření do perníku Perníkové koření 15 g
rum Rum
hrozinky Rozinky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.