Nutriční hodnoty (Treska na jehle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 316 kJ / 1 988 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 79,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,96 g |
| Tuky | 170,81 g |
| – nasycené | 82,55 g |
| – nenasycené | 85,74 g |
| –– mononenasycené | 72,67 g |
| –– polynenasycené | 13,07 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 11,26 g |
| Cholesterol | 380 mg |
| Sodík | 3,50 g |
| Sůl | 8,64 g |
| Sacharidy | 25,20 g |
| – cukry | 13,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g filetů z tresky | Treska filet | 400 g |
| 3 lžičky 3 lžičky směs koření Kotanyi | Pepř černý | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 200 g 200 g slaniny | Špek | 200 g |
| olivový olej | Olej olivový |