Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruščák (valašský frgál s hruškovými povidly ))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie14 294 kJ /
3 416 kcal
Bílkoviny72,74 g
– z toho živočišné bílkoviny17,49 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,25 g
Tuky128,35 g
– nasycené71,78 g
– nenasycené48,25 g
–– mononenasycené39,61 g
–– polynenasycené8,64 g
––– omega 30,80 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 954 mg
Sodík 513 mg
Sůl1,27 g
Sacharidy485,08 g
– cukry139,55 g
––– laktóza9,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
150 g 150 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 150 g
110 g 110 g moučkového cukru Cukr bílý 110 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
150-180 ml 150-180 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 165 ml
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
7 g 7 g sušeného droždí Droždí sušené 7 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
citrónová kůra Citronová kúra čerstvá
hrušková povidla Povidla
mletý badyán (dle chuti) Badyán
mletá skořice (dle chuti) Skořice ceylonská mletá
rum (dle chuti) Rum
160 g 160 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 160 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
80 g 80 g cukru krupice Cukr bílý 80 g
máslo Máslo kravské
rum Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.