Nutriční hodnoty (Tymiánové zelí - dušené)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 427 kJ / 341 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,19 g |
| Tuky | 22,99 g |
| – nasycené | 1,87 g |
| – nenasycené | 20,02 g |
| –– mononenasycené | 14,00 g |
| –– polynenasycené | 6,03 g |
| ––– omega 3 | 1,82 g |
| Vláknina | 9,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 26,80 g |
| – cukry | 9,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| menší hlávka zelí (asi 600 g) | Zelí bílé čerstvé | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr krupice | Cukr bílý | |
| 1 lžička 1 lžička čerstvého tymiánu (sušený 1/2 lžičky) | Tymián čerstvý | 5 g |
| špetka špetka drceného kmínu (nemusí být) | Kmín mletý | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
| voda na podlití | Voda | |
| ocet | Ocet lihový |