Nutriční hodnoty (Tymiánové zelí - dušené)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 427 kJ / 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,19 g |
Tuky | 22,99 g |
– nasycené | 1,87 g |
– nenasycené | 20,02 g |
–– mononenasycené | 14,00 g |
–– polynenasycené | 6,03 g |
––– omega 3 | 1,82 g |
Vláknina | 9,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,80 g |
– cukry | 9,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
menší hlávka zelí (asi 600 g) | Zelí bílé čerstvé | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
cukr krupice | Cukr bílý | |
1 lžička 1 lžička čerstvého tymiánu (sušený 1/2 lžičky) | Tymián čerstvý | 5 g |
špetka špetka drceného kmínu (nemusí být) | Kmín mletý | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
voda na podlití | Voda | |
ocet | Ocet lihový |