Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tmavý třešňový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 038 kJ /
5 267 kcal
Bílkoviny105,21 g
– z toho živočišné bílkoviny49,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,06 g
Tuky247,03 g
– nasycené151,80 g
– nenasycené87,44 g
–– mononenasycené76,22 g
–– polynenasycené11,22 g
––– omega 31,26 g
Vláknina24,50 g
Cholesterol 956 mg
Sodík 410 mg
Sůl1,22 g
Sacharidy643,57 g
– cukry289,27 g
––– laktóza27,17 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
150 g 150 g změklého másla Máslo kravské 150 g
80 g 80 g cukru krupice Cukr bílý 80 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
2 lžíce 2 lžíce holandského kakaa Kakao prášek 30 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vanilkový pudink v prášku Puding v prášku 40 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice Cukr bílý 36 g
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1 sklenice 1 sklenice kompotovaných třešní (alespoň 250 ml) Třešně čerstvé
2 lžíce 2 lžíce Solamylu Bramborový škrob 30 g
250 ml 250 ml šťávy z kompotovaných třešní Třešně čerstvé
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
100 g 100 g změklého másla Máslo kravské 100 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
tuk na vymazání formy Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.