Nutriční hodnoty (Býčí žlázy se špenátovými nočky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 783 kJ / 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,40 g |
Tuky | 15,68 g |
– nasycené | 3,92 g |
– nenasycené | 7,28 g |
–– mononenasycené | 5,60 g |
–– polynenasycené | 1,68 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 227 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 43,40 g |
– cukry | 2,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
býčí žlázy | Býčí žlázy | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
tuk na smažení | Olej řepkový | |
asi 150-180 ml asi 150-180 ml hotového špenátu | Špenát čerstvý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 větší stroužky rozetřeného česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
strouhaný muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |