Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 797 kJ /
907 kcal
Bílkoviny38,71 g
– z toho živočišné bílkoviny34,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,43 g
Tuky48,57 g
– nasycené31,38 g
– nenasycené16,02 g
–– mononenasycené14,49 g
–– polynenasycené1,53 g
––– omega 30,25 g
Vláknina5,10 g
Cholesterol 162 mg
Sodík 407 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy77,52 g
– cukry55,02 g
––– laktóza49,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 filety pangasia (nebo tresky) Pangas filet
1 litr 1 litr mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
4 lžíce 4 lžíce másla Máslo kravské 40 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
hrst hrst nasekané pažitky Pažitka čerstvá
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.