Nutriční hodnoty (Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 797 kJ / 907 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,43 g |
| Tuky | 48,57 g |
| – nasycené | 31,38 g |
| – nenasycené | 16,02 g |
| –– mononenasycené | 14,49 g |
| –– polynenasycené | 1,53 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 5,10 g |
| Cholesterol | 162 mg |
| Sodík | 407 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 77,52 g |
| – cukry | 55,02 g |
| ––– laktóza | 49,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 filety pangasia (nebo tresky) | Pangas filet | |
| 1 litr 1 litr mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| hrst hrst nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |