Nutriční hodnoty (Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 797 kJ / 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,43 g |
Tuky | 48,57 g |
– nasycené | 31,38 g |
– nenasycené | 16,02 g |
–– mononenasycené | 14,49 g |
–– polynenasycené | 1,53 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 162 mg |
Sodík | 407 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 77,52 g |
– cukry | 55,02 g |
––– laktóza | 49,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 filety pangasia (nebo tresky) | Pangas filet | |
1 litr 1 litr mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
hrst hrst nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |