Nutriční hodnoty (Letní večeře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 855 kJ / 1 160 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 85,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
| Tuky | 74,60 g |
| – nasycené | 25,26 g |
| – nenasycené | 45,18 g |
| –– mononenasycené | 20,99 g |
| –– polynenasycené | 24,19 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 4,10 g |
| Sůl | 9,90 g |
| Sacharidy | 31,23 g |
| – cukry | 28,00 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 1 1 větší okurka čerstvá | Okurka salátová čerstvá | |
| 20 dkg 20 dkg šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
| 20 dkg 20 dkg tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 3 lžíce 3 lžíce tatarky (jogurtová majonéza apod.) | Majonéza | 45 g |