Nutriční hodnoty (Rýžový pilaf s játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 026 kJ / 2 635 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,90 g |
Tuky | 21,51 g |
– nasycené | 5,71 g |
– nenasycené | 8,62 g |
–– mononenasycené | 5,28 g |
–– polynenasycené | 3,34 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 25,11 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 595 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 460,65 g |
– cukry | 52,35 g |
––– laktóza | 0,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových jater (nebo telecích) | Játra vepřová | 500 g |
1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
petrželku nasekanou | Petržel nať čerstvá | |
2 2 lžičky papriky sladké | Paprika červená sušená | |
1 lžíce 1 lžíce sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 25 ml |
2 šálky 2 šálky rýže | Rýže bílá | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |