Nutriční hodnoty (Rýžový pilaf s játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 026 kJ / 2 635 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 139,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,90 g |
| Tuky | 21,51 g |
| – nasycené | 5,71 g |
| – nenasycené | 8,62 g |
| –– mononenasycené | 5,28 g |
| –– polynenasycené | 3,34 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 25,11 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 595 mg |
| Sůl | 1,78 g |
| Sacharidy | 460,65 g |
| – cukry | 52,35 g |
| ––– laktóza | 0,95 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřových jater (nebo telecích) | Játra vepřová | 500 g |
| 1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| petrželku nasekanou | Petržel nať čerstvá | |
| 2 2 lžičky papriky sladké | Paprika červená sušená | |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 25 ml |
| 2 šálky 2 šálky rýže | Rýže bílá | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |