Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rýžový pilaf s játry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 026 kJ /
2 635 kcal
Bílkoviny139,60 g
– z toho živočišné bílkoviny97,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,90 g
Tuky21,51 g
– nasycené5,71 g
– nenasycené8,62 g
–– mononenasycené5,28 g
–– polynenasycené3,34 g
––– omega 30,18 g
Vláknina25,11 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 595 mg
Sůl1,78 g
Sacharidy460,65 g
– cukry52,35 g
––– laktóza0,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater (nebo telecích) Játra vepřová 500 g
1 1 cibuli Cibule čerstvá 70 g
petrželku nasekanou Petržel nať čerstvá
2 2 lžičky papriky sladké Paprika červená sušená
1 lžíce 1 lžíce sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 25 ml
2 šálky 2 šálky rýže Rýže bílá 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 2 červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.