Nutriční hodnoty (Květákovo-brokolicový nákyp s vinnou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 050 kJ / 1 207 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,98 g |
| Tuky | 76,79 g |
| – nasycené | 39,95 g |
| – nenasycené | 32,01 g |
| –– mononenasycené | 14,73 g |
| –– polynenasycené | 17,28 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 26,20 g |
| Cholesterol | 668 mg |
| Sodík | 2,71 g |
| Sůl | 6,42 g |
| Sacharidy | 34,70 g |
| – cukry | 12,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední květák | Květák čerstvý | |
| 1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 300 g 300 g vinné klobásy | Klobása vinná | 300 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| bylinková sůl | Sůl bylinková | |
| máslo ( nebo sádlo na vymazání misky) | Máslo kravské |