Nutriční hodnoty (Květákovo-brokolicový nákyp s vinnou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 050 kJ / 1 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,98 g |
Tuky | 76,79 g |
– nasycené | 39,95 g |
– nenasycené | 32,01 g |
–– mononenasycené | 14,73 g |
–– polynenasycené | 17,28 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 668 mg |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,42 g |
Sacharidy | 34,70 g |
– cukry | 12,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 střední květák | Květák čerstvý | |
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
300 g 300 g vinné klobásy | Klobása vinná | 300 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
bylinková sůl | Sůl bylinková | |
máslo ( nebo sádlo na vymazání misky) | Máslo kravské |