Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákovo-brokolicový nákyp s vinnou klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 050 kJ /
1 207 kcal
Bílkoviny82,34 g
– z toho živočišné bílkoviny59,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,98 g
Tuky76,79 g
– nasycené39,95 g
– nenasycené32,01 g
–– mononenasycené14,73 g
–– polynenasycené17,28 g
––– omega 30,06 g
Vláknina26,20 g
Cholesterol 668 mg
Sodík 2,71 g
Sůl6,42 g
Sacharidy34,70 g
– cukry12,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední květák Květák čerstvý
1 1 brokolice Brokolice čerstvá 500 g
300 g 300 g vinné klobásy Klobása vinná 300 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
bylinková sůl Sůl bylinková
máslo ( nebo sádlo na vymazání misky) Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.