Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pšenično - žitný chlebík pečený ve formě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 363 kJ /
1 760 kcal
Bílkoviny55,75 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,75 g
Tuky26,31 g
– nasycené3,12 g
– nenasycené21,28 g
–– mononenasycené9,35 g
–– polynenasycené11,93 g
––– omega 34,93 g
Vláknina26,62 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,02 g
Sacharidy311,69 g
– cukry19,97 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
80 g 80 g žitné celozrnné mouky (měla jsem hrubě mletou) Mouka žitná celozrnná hladká 80 g
1 1 vrchovatá lžička drceného kmínu Kmín mletý
necelé 2 necelé 2 zarovnané lžičky soli (1 + 3/4) Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
1 1 malá lžička cukru Cukr bílý
21 g 21 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 21 g
260 ml 260 ml vlažné vody (podle potřeby) Voda 260 ml
1,5 lžíce 1,5 lžíce lněného semínka Lněná semínka 22.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.