Nutriční hodnoty (Maso v tatarce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 083 kJ / 737 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 163,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 7,06 g |
| – nasycené | 1,99 g |
| – nenasycené | 4,02 g |
| –– mononenasycené | 2,66 g |
| –– polynenasycené | 1,36 g |
| ––– omega 3 | 1,33 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 788 mg |
| Sůl | 1,98 g |
| Sacharidy | 4,20 g |
| – cukry | 0,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| hladká mouka (na obalení) | Mouka pšeničná hladká | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| tatarská omáčka (na marinádu) | Tatarská omáčka |