Nutriční hodnoty (Celerovo - vaječný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 991 kJ / 1 193 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 67,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
| Tuky | 81,92 g |
| – nasycené | 30,89 g |
| – nenasycené | 33,80 g |
| –– mononenasycené | 27,40 g |
| –– polynenasycené | 6,40 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 1,90 g |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 2,72 g |
| Sacharidy | 27,40 g |
| – cukry | 16,00 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g celer | Celer bulva čerstvá | 500 g |
| 6-8 6-8 vajec | Vejce slepičí | 490 g |
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 250 g 250 g zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| hořčice - nejlépe kremžská | Hořčice plnotučná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |