Nutriční hodnoty (Králík (coniglio) na rajčatech a balzamikovém octu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 770 kJ / 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,57 g |
Tuky | 1,27 g |
– nasycené | 0,26 g |
– nenasycené | 0,79 g |
–– mononenasycené | 0,37 g |
–– polynenasycené | 0,42 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,99 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 33,10 g |
– cukry | 18,23 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 mladý králík | Králík | |
trochu trochu hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
olivový olej | Olej olivový | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
4-5 4-5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 270 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 2.5 g |
1-2 větvičky 1-2 větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička fenyklových semínek | Fenykl semena | 5 g |
balzamikový ocet | Ocet balsamikový bílý |