Nutriční hodnoty (Fofr pórková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 216 kJ / 52 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,42 g |
| Tuky | 0,09 g |
| – nasycené | 0,01 g |
| – nenasycené | 0,01 g |
| –– mononenasycené | 0,01 g |
| –– polynenasycené | 0,01 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 2,35 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,11 g |
| Sůl | 2,75 g |
| Sacharidy | 10,43 g |
| – cukry | 1,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
| 1 KL 1 KL Podravky (není nutná) | Kořenící směs sypká | 5 g |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| špetku špetku kmínu | Kmín | |
| 1/4 1/4 střední cibule (nakrájet nahrubo) | Cibule čerstvá | 17.5 g |
| 1 1 střední pórek (nakrájet na kolečka) | Pórek čerstvý | |
| 1 1 střední brambora (uvařená na zahuštění) | Brambor zimní | 50 g |
| kousek kousek másla (na zjemnění) | Máslo kravské |