Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová minutka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie6 552 kJ /
1 566 kcal
Bílkoviny216,84 g
– z toho živočišné bílkoviny213,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,16 g
Tuky62,09 g
– nasycené11,27 g
– nenasycené40,02 g
–– mononenasycené30,60 g
–– polynenasycené9,42 g
––– omega 31,93 g
Vláknina9,23 g
Cholesterol 613 mg
Sodík 9,15 g
Sůl22,53 g
Sacharidy31,52 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového masa Vepřová kýta 1000 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
0,5-1 lžička 0,5-1 lžička pepře Pepř černý 3.75 g
2 lžičky 2 lžičky kari koření Kari 10 g
2 lžičky 2 lžičky polévkové vegety (magi, tekuté koření) Kořenící směs sypká 10 g
0,5-1 lžička 0,5-1 lžička pálivé papriky Paprika pálivá 4.5 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 lžíce 1 lžíce Solamylu Bramborový škrob 15 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
olej na restování Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.