Nutriční hodnoty (Vepřová minutka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 6 552 kJ / 1 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 213,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,16 g |
Tuky | 62,09 g |
– nasycené | 11,27 g |
– nenasycené | 40,02 g |
–– mononenasycené | 30,60 g |
–– polynenasycené | 9,42 g |
––– omega 3 | 1,93 g |
Vláknina | 9,23 g |
Cholesterol | 613 mg |
Sodík | 9,15 g |
Sůl | 22,53 g |
Sacharidy | 31,52 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 1000 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
0,5-1 lžička 0,5-1 lžička pepře | Pepř černý | 3.75 g |
2 lžičky 2 lžičky kari koření | Kari | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky polévkové vegety (magi, tekuté koření) | Kořenící směs sypká | 10 g |
0,5-1 lžička 0,5-1 lžička pálivé papriky | Paprika pálivá | 4.5 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej na restování | Olej řepkový |