Nutriční hodnoty (Vinná klobáska zapečená se sýrovo-houbovým těstíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 609 kJ / 2 536 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 154,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 154,49 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 195,19 g |
| – nasycené | 106,28 g |
| – nenasycené | 79,83 g |
| –– mononenasycené | 36,82 g |
| –– polynenasycené | 43,01 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 1,46 g |
| Sodík | 7,27 g |
| Sůl | 17,62 g |
| Sacharidy | 38,22 g |
| – cukry | 3,42 g |
| ––– laktóza | 3,42 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vinné klobásy | Klobása vinná | 800 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 30 ml 30 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
| 2 PL 2 PL strouhaného sýra (libovolný tvrdý sýr) | Sýr kravský tvrdý 30% | 30 g |
| 2 PL 2 PL nastrouhané očištěné hlívy ústřičné (nebo žampionů) | Hlíva ústřičná syrová | |
| sůl | Sůl mořská | |
| troška kari koření | Kari | |
| špetka špetka červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
| zelená petrželka nebo pažitka | Petržel nať čerstvá | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| olej na vymazaní plechu | Olej řepkový |