Nutriční hodnoty (Tlamičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 214 kJ / 4 114 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,75 g |
| Tuky | 290,12 g |
| – nasycené | 142,14 g |
| – nenasycené | 130,00 g |
| –– mononenasycené | 76,10 g |
| –– polynenasycené | 53,90 g |
| ––– omega 3 | 8,56 g |
| Vláknina | 13,50 g |
| Cholesterol | 1,16 g |
| Sodík | 266 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 305,20 g |
| – cukry | 116,00 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 4 4 kávové lžičky bílého vína | Víno bílé suché | |
| 100 g 100 g mletých ořechů (vlašských) | Vlašské ořechy mleté | 100 g |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |