Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tlamičky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 214 kJ /
4 114 kcal
Bílkoviny63,86 g
– z toho živočišné bílkoviny19,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,75 g
Tuky290,12 g
– nasycené142,14 g
– nenasycené130,00 g
–– mononenasycené76,10 g
–– polynenasycené53,90 g
––– omega 38,56 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 266 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy305,20 g
– cukry116,00 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
4 4 kávové lžičky bílého vína Víno bílé suché
100 g 100 g mletých ořechů (vlašských) Vlašské ořechy mleté 100 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.