Nutriční hodnoty (Tlamičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 214 kJ / 4 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,75 g |
Tuky | 290,12 g |
– nasycené | 142,14 g |
– nenasycené | 130,00 g |
–– mononenasycené | 76,10 g |
–– polynenasycené | 53,90 g |
––– omega 3 | 8,56 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 305,20 g |
– cukry | 116,00 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
4 4 kávové lžičky bílého vína | Víno bílé suché | |
100 g 100 g mletých ořechů (vlašských) | Vlašské ořechy mleté | 100 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |